GRIZLY Višně v polevě z hořké čokolády 250 g Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce Složení: 55 % sušené višně (cukr, glukózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant sorban draselný), 45 % čokoláda (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin, E476, aroma)) Země původu: Česká Republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy... Celý popis

Koupit za 159 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

GRIZLY Višně v polevě z hořké čokolády 250 g

Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce
Složení: 55 % sušené višně (cukr, glukózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant sorban draselný), 45 % čokoláda (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin, E476, aroma))
Země původu: Česká Republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Bezkonkurenční výhodou višní zalitých v hořké čokoládě je bezpochyby jejich lahodná chuť. Není to však zdaleka vše, co mohou nabídnout, višně jsou bohaté na antioxidanty, z vitamínů obsahují ve významné míře vitamín A či betakaroten, vitamín C, E a také vitamíny skupiny B. Z minerálních látek ve višních najdeme jód, draslík, hořčík a fosfor a ze stopových prvků železo, bór, mangan, zinek a měď.

Použití: Višně v hořké čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu.
Sušené višně v hořké čokoládě si zamilujete pro jejich vyváženou kyselou, sladkou a hořkou chuť. Višně jsou velmi bohaté na antioxidanty a vitamíny, čokoláda zase pomůže pozvednout náladu. Dozdobte s nimi domácí dezert nebo mlsejte jen tak samotné.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grizly
Hmotnost 250 g
Obalené v hořké čokoládě